WordPress Honlap Készítés

 

Nálunk a Bee Design Agency-nél nem egyszerűen feladat a wordpress készítés, hanem szinte művészet!

Nem honlapot készítünk neked, hanem egy pénzgyárat!

Már lejárt lemez, hogy azért kell egy honlap, mert ez lesz az online névjegykártyád! 2020-ban egy weboldal sokkal többre képes ennél! Online vevőszerző rendszert hozhatsz létre, szakértői segítséggel!

Miért bízhatsz a szaktudásunkban?

Közel 8 éves működésünk számokban

Sikeres projekt

Wordpress honlap

Egyedi honlap

Év kollektív tudás

Miért fontos a jó szakértő egy wordpress oldal készítésénél?

Sajnos manapság sokan titulálják magukat programozónak és honlap készítőnek, pedig a valóság az, hogy elvégeztek egy pár órás kurzust, és fel tudnak telepíteni egy WordPress-t, de ez nem elég! A wordpress rendszer akármilyen egyszerűnek is tűnik, sok buktatója van, pár beállítás elmaradása és máris nem lesz reszponzív az oldal. Arról nem is beszélve, hogy ha bizonyos adatvédelmi irányelveknek nem felel meg a honlap több milliós büntetés is érkezhet.

Miért válassz minket?

Egyediség:

Ha egy egyszemélyes vállalkozást keresünk a honlapunk elkészítésére az lehet annyiban pozitívum, hogy rövid távon olcsóbban készül el a honlapunk, viszont hosszútávon többe fog kerülni (ha nem átlátható, nem irányítja a vásárlót, akkor azt újra kell tervezni mert nem hoz pénzt megfelelően!).

Nálunk egy honlap elkészítés ott kezdődik, hogy felmérjük az ügyfél igényeit, és grafikus kollégáink egy teljesen egyedi honlap kinézetet készítenek, amit később leprogramozunk. Így pár nappal megnő a munkaidő és egy picit a díj is, de biztosan egy minőségi, egyedi és marketing szempontoknak megfelelő honlapot tudunk elkészíteni, amit büszkén tudunk felvállalni!

Marketing szaktudás:

Nálunk mindig az a fontos, hogy mindenki azt csinálja, amihez ért! Ezért van külön grafikus, marketinges, szövegíró és programozó kollégánk! Így egy honlap teljes élettartalma alatt tudunk támogatást nyújtani. Nem csak egy honlapot készítünk el, hanem egy gépezetet, aminek az a feladata, hogy a látogatókat vevőkké alakítsa!

Biztonság:

Ha nincs meg a megfelelő tudás, az egyik legrosszabb ami történhet, hogy feltörik a honlapod, és le kell törölnöd. Több millió automatikus robot járja a netet, és keresi a a kiskapukat a nem megfelelően telepített és kezelt honlapokon pedig bőséggel akad ilyen. Ha megtalálja a tiéd, 3-4 mp alatt feltöri, ha nincs megfelelő védelem!

Ekkor elgondolkodik az ember, hogy ugyan mekkora az esélye, hogy pont velem történik meg? Az általunk telepített oldalak feltörési kísérletekről szóló e-mail értesítése meghaladják a napi 20-at is. Függetlenül attól, hogy ez 1 hónapos weblap, vagy pár éves. Természetesen ezeket a támadásokat ki lehet védeni, de egy biztonságos weboldal felépítéséhez szakértő kezekre van szükség!

Sebesség:

Ha nem jó szakembert választasz, a honlapod lassú lesz! Ha pedig nem töltődik be úgy, ahogy a vásárló elvárná akkor nem fogja megvárni, hogy betöltsön az oldalad, hiába vár rá bármilyen szuper tartalom, máris rányom az x-re és már a Google második találatán fog mazsolázni. Így pedig nem csak vásárlót, pénzt is veszítesz főleg ha hirdetésen keresztül érkezik a látogató a honlapodra.Veled ez nem történhet meg, ha ránk bízod magad mivel cégünk közel 20 év kollektív tapasztalattal rendelkezik honlapok készítésében, legyen az egyedi vagy wordpress oldal.

Munkáink számokban:

E-book eladó oldal

A honlap elkészülése után 1 hónap alatt hozott 450 000 Ft-ot digitális e-book eladásokban. Ez a honlap díjának kétszerese szinte azonnal!

Házi hifi rendszer értékesítés

Egyik partnerünk minőségi házi hifi rendszereket értékesített, illetve egy ingyenes felmérést, ami után ha kérte a vásárló megépítették. Havonta több milliós forgalmat generál wordpress honlapunk, egy minimális díj befektetése után!

Webshop

Parfüm értékesítő nagyker partnerünk az általunk készített webshoppal és marketing tudásunkkal eljutott odáig, hogy havonta több millió ft-os online eladása jön azóta a honlapból, önműködően!

Rendezvényszervező honlap

Másik partnerünk rendezvényszervezéssel foglalkozik. Mielőtt átvettük és újra csináltuk honlapját, azon gondolkozott, hány munkatársát bocsássa el. Amióta szakmai segítséget nyújtunk neki, még további 3 munkatársat vett fel, mert olyan sok volt a rendezvény!

Te is szeretnél sikertörténet lenni?

Mi a folyamata egy honlap elkészítésének?

IGÉNYEFELMÉRÉS

Jelentkezésed után, felmérjük vállalkozásodat, mire van szükséged, és hogyan tudjuk a legtöbbet adni neked. Ez a folyamat általában e-mailen vagy telefonon keresztül történik, hiszen tudjuk, hogy egy vállalkozónak nincs arra ideje hogy többször elmenjen helyszíni találkozóra!

Grafika elkészítése

Marketinges és grafikus kollégáink egyeztetnek és egy teljesen egyedi honlap grafikát készítenek el neked. Ez ilyenkor még egy tervezett, nem végleges a szöveg és az elrendezés.

Ezt elküldjük véleményezésre, és ha szükséges módosítunk rajta. Ha minden megfelel, akkor kezdődhet a varázslat!

Közben szövegíró kollégánk megírja a szöveges tartalmakat akár kifejezetten egy marketing célra és kereső optimalizálás szempontjából is (ha kéred).

Telepítés és programozás

Ha megvan a tárhely (ha esetleg még nincs domain meg tárhely, akkor azt lefoglaljuk neked és beállítjuk), telepítjük a wordpresst és a szükséges pluginokat, optimalizáljuk a honlapot és a beállításokat.

Elkészítjük a grafika alapján a honlapod és feltöltjük a tartalmat.

Átadás

Elküldjük a kész honlapot láttamozásra, majd ha minden tökéletes, élesítjük azt! Jöhetnek a látogatók és vásárlók.

Itt még nincs vége! Ha kéred vevőszerző szolgáltatásunk, akkor csak most kezdődik a java! Természetesen ez nem kötelezően a szolgáltatás része, de kedvezményt biztosítunk.

Akkor? Építhetjük a jövődet?

Add meg elérhetőségeid, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Bee Design Agency
Budapest

+36 30 637 1229
Keressen minket bátran, a következőkben tudunk segíteni: grafikai tervezés, webfejlesztés, online marketing.
Kérjen tőlünk ajánlatot bármelyik elérhetőségünkön vagy kérjen ingyenes visszahívást a fenti űrlapon keresztül.

info@beedesignagency.hu