Webodal készítés 
Kezdő vállalkozásoknak

Kezdő vállalkozó vagy? Most indítod a céged? Akkor ez neked szól! Elkészítjük induló céged honlapját, kedvező áron!

Egyedi fejlesztésű weboldal nettó 49.900 Ft-tól!
Ajánlatunk kizárólag kezdő, induló vállalkozásoknak szól!

Kérd ajánlatunkat, ha most indítod vagy 6 hónapnál nem régebben indítottad a vállalkozásodat.

Tekintsd meg néhány referenciáinkat, melyet kifejezetten induló vállalkozásoknak készítettünk. Ha tetszik a munkánk ne habozz kérj ingyenes ajánlatot, hogy 1 héten belül átvehesd új professzionális weboldaladat!

Miért válassz minket?

Mi is voltunk kezdők… Tudjuk, hogy a frissen indított vállalkozásod számára egy gyors és költséghatékony megoldásra van szükséged. Összeraktuk! Levesszük az összes terhet a válladról, olvasd el a legfontosabb előnyöket, majd kérd ingyenes ajánlatunkat.

Szinte azonnal elkészül!

Ajánlatkérésed után nem tétovázunk! A lehető leggyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és miután megegyeztünk garantáltan 1 héten belül átadjuk új honlapod. 🙂 

Örök garancia. Nem vicc!

Ameddig nálunk van a céges honlapod garantáljuk, hogy nem lesz semmilyen hiba, mindig működni fog, nyugodtan koncetrálhatsz a businessre.

Teljesen egyedi lesz!

Nem, nem tartalomkezelő rendszerrel készítjük számodra a honlapod, teljesen egyedi fejlesztést kapsz… olyat, mint a nagyok!

Mobilbarát és szuper gyors!

2018-ban két dolog van, amire nagyon ügyelned kell, ha online akarsz megjelenni… egyrészt mobilon is tökéletesnek kell lenni az oldaladnak, másrészt ki kell elégítened a vásárlóid, ügyfeleid türelmetlenségét.

Ha ez nem lett volna elég akkor még néhány fontos tulajdonsága az általunk készített weboldalaknak…

 

GDPR megfelelés

Nálunk biztonságban tudhatod az oldaladat, a mi ügyvédünk gondoskodik arról, hogy maradéktalanul minden előírásnak megfeleljen a honlapod.

Látványos, egyedi megjelenés

Senki sem szereti, ha állandóan szembejön vele egy ugyan olyan honlap mint az övé, efelől nem kell aggódnod… mi kizárólag egyedi megoldásokban gondolkodunk.

Tartalom készítés

Nem vagy magabiztos fogalmazásban? Semmi gond! Profi szövegírónk áll rendelkezésre és tökéletesre csiszolja weboldalad szövegezését, amit ügyfeleid és a keresők is csípni fognak.

Nem akarunk rád tukmálni semmit! Mindig arra törekszünk, hogy a munkánkra ügyfelink és mi magunk is büszkék legyünk. Így engedd meg, hogy ne mi, hanem megbízóink megséljék el neked, hogy milyen a Bee Design Agency csapatával dolgozni. 😉

Weboldalt készítettek számomra és mindig roppant segítőkészek és gyorsak voltak. Akár e-mailben, akár telefonon kerestem őket bármilyen problémával még aznap foglalkoztak vele. A weboldal nagyon gyorsan elkészült, modern, ízléses és hibátlanul működik. Maximálisan elégedett voltam mindennel, én szívből ajánlom őket!

Balogh Anita

Tulajdonos, Többmintüzlet.eu

Öröm a Bee Desingnnel dolgozni. Korrekt igényes munkát adnak ki a kezükből, mindezt határidőre!

Helt Jacqueline

Marketing menedzser, Millenáris Park

“Fél év alatt a megbeszélt kulcsszavaknak sikerült stabilan top 5-be bekerülniük a Google-ben.”
Hájer Ádám

Ügyvezető, ReaktorLabs

Az elképzeléseimet túlszárnyalták! Gyorsak voltak és precízek. Megbízhatóak nagyon!
Greksa Gábor

Tulajdonos, Movie Marketing

Hol az átverés?

Jogos a kérdés, de megnyugtatunk, nincs átverés! Nem is olyan rég még az évtized elején mi magunk is kezdő vállalkozók voltunk. Tudjuk, hogy milyen küzdelmes az út a sikerig, épp ezért dolgoztuk ki ezt a rendszerünket, amivel hihetetlen kedvező áron tudunk nagyon jó minőségű honlapot adni a kezdbe. Pontosan emiatt ezt az ajánlatot csak és kizárólag induló és kezdő vállalkozások vehetik igénybe, nekik kínál megoldást az első online megjelenésre! 

Koncentrálj az üzletre, az online megjelenésed mi intézzük! 🙂

Számokban

Garantáljuk, hogy 100%-ban elégedett leszel az elkészült weboldalalldal. Ha mégis úgy érezed, hogy nem teljesítettük az elvárásaidat akkor anélkül, hogy nyaggatnod kéne minket 30 napon belül visszatérítjük a honlap árát Neked!

100% Garancia
100% Bizontág
100% Elégedettség 

  • Garancia – 100%
  • Biztonság – 100%
  • Elégedettség – 100%

Projekt

Elégedett ügyfél

Fős csapat

Csésze kávé

Kezdjünk bele ma!
Kérj ajánaltot!

Ajánlatkérésedre a lehető leggyorsabban reagálunk, add meg a lenti űrlapon az adaidat és írd meg üzenetbe nekünk, hogy mit szeretnél, mivel foglalkozol, mik az elképzelésid új weboldaladdal kapcsolatban.