grafikai tervezés

Millenáris park

A Millenáris Park megbízásában több grafikai anyagot is tervezhettünk, elsődlegesen business to bussiness értékesítést támogató kiadványokat.

Kiadványokat, honlapot és offline megjelenéseket terveztünk minőségi kivítelben. A cél az volt, hogy egy teljesen új, átlátható és egységes arculatot készítünk.

Célkitűzés

Feladatunk volt számos értékesítést támogató kiadványok megtervezése és megújítása. A Millenáris Park megújuló arculatához igazodva, emellett az új startup campus számára is terveztünk grafikai anyagokat.

Átlátható és minimalista

Az egységes új arculatot többszörösen is teszteltünk, így a végeredmény egy teljesen átlátható, minimalista grafika lett, ami támogatja a vállalkozást.

Egyedi ikon tervezés

Az új arculat elkészítésekor olyan apróságokkal de mégis a végeredményhez fontos elemekkel is dolgoztunk, mint a teljesen egyedi ikonok és piktogrammok készítése.

Az összképtől a részletekig

Együttműködésünk során, nem csak egy összképben gondolkoztunk, minden kis apróságot is megterveztünk legyen az akár egy egyszerű névjegykártya is. Fontos ilyenkor az összkép megteremtése.