MUNKÁINK

01

Millenáris Park - grafikai tervezés

A Millenáris Park megbízásában több grafikai anyagot is tervezhettünk, elsődlegesen B2B értékesítést támogató kiadványokat.

02

Vingardium Borliget - fesztivál arculat tervezés

Csapatunkat bízták meg a 2017-es Vingardium Borliget elnevezésű borfesztivál arculat tervezésével és weboldalának elkészítésével.

03

HEBC - kiadvány tervezés

A Magyar Európai Üzleti Tanács megbízásában a 2017-es éves riportjuk – Okos Magyarország címmel – arculati tervezését és kiadványuk szerkesztését végeztük el. 

04

Movie Marketing - weboldal készítés

Feladatunk a Movie Marketing új weboldalának elkészítése volt. Korábbi honlapjuk rengeteg hibát produkált és ezáltal sok problémát okott, elsődleges célok között szerepelt, hogy megszűntessük ezt az állapotot.

05

ReaktorLabs - keresőoptimalizálás

Hallottál már a szoftverfejlesztő képzés forradalmáról? Ma már nem csak matek zseni lehet programozó! Büszkén mutatjuk be nektek ügyfelünket a ReaktorLabsot, akik pontosan egy ilyen képzés szervezésével foglalkoznak. A jövőben mi gondoskodunk róla, hogy könnyedén megtaláljátok őket a keresőben.

06

Victofon Kft. - grafikai tervezés

A Victofon Kft. azzal a feladattal bízta meg csapatunkat, hogy a különböző marketing anyagaikhoz egyedi grafikákat készítsünk.

07

Ellmann mérnökiroda - weboldal készítés

Az Ellmann mérnökiroda részére elkésuítettük egyszerű bemutatkozó weboldalukat. Céljuk egy letisztult, gyors és könnyen, saját kezűleg kezelhető weboldal volt.

08

Levande Group - weboldal készítés

A Levande Group a honlapjuk elkészítésével bízott meg minket. Céljuk az volt, hogy prémium élelmiszer ipari termékeiket prémium minőségben jelenítsék meg a weben.

Kérj Ajánlatot és mi
1 órán belül jelentkezünk!

Ajánlatkéréshez töltds ki az alábbi űrlapot, írd le nekünk milyen munkákhoz kéred a segítségünket és munkaidőben egy órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, minden más esetben a következő munkanapon fogunk keresni.