Szinte minden évben hallani lehet, hogy idén a videó éve lesz!  Nincs ez másképp 2017-ben sem, sokan már előre jelezték, hogy eljött a videó marketing ideje és idén mindenkinek lesznek reklám filmjei. Nem rég mi is forgattunk és arra gondoltunk, hogy egy bejegyzésbe leírjuk a gondolatainkat.

 

Miért is jó reklámfilmet készíteni?

A mozgókép igen hatékony és kreatív módja a reklámozásnak, mivel bizonyítottan az audiovizuális tartalmak gyakorolják a legnagyobb hatást a fogyasztókra. A reklámfilmek lehetnek rövid vicces és tájékoztató jellegű videók, melyeknek lényege az ügyfél megnyerése és vállalatunk-termékünk hirdetése.

Az elkészített videókat manapság rengeteg felületen megoszthatjuk, közvetíthetjük vásárlóink, közönségünk felé. A jó, frappáns, vicces videókat a világhálón manapság pillanatok alatt felkapják és megosztják, mely tökéletes módja annak, hogy költséghatékony legyen a marketingünk. Ellentétben a televízióban sugárzott reklámokkal, melyek csillagászati összegűek is lehetnek.

A videó marketing további előnye a hagyományos reklámeszközökkel szemben, hogy pl.: míg az újság vagy televízió reklámokba csak belebotlunk és pár perc múlva már el is felejtjük őket, addig az internetet a fogyasztók célirányosan használják, leginkább információkeresésre.

Nem elhanyagolható, hogy egy kis ügyességgel miután megnézték a videónkat az ügyfél rákattinthat a weboldalunkra, webáruházunkra, vagy a közösségi felületünkre ahol, az unaloműző tevékenységüket átalakíthatjuk fogyasztássá.

Bee Design Agency reklámfilm forgatás.

 

Összességében remek lehetőségnek tartjuk, gondolj csak bele nem is olyan rég, ha szerettél volna hasonló tartalmat készíteni, akkor az egy kisebb vagyonba került volna és akkor még nem is látta senki! Ahhoz, hogy eljuttasd az emberekhez újra egy nagy összeget kellett volna áldoznod, így kizárólag a nagyvállalatok területe volt a reklámfilm. Viszont ma már ehhez képest aprópénzért hozzá tudsz jutni egy saját videóhoz és ingyen terjesztheted a közösségi médiában.

Hamarosan mi is előrukkolunk egy rövid videóval, ha kíváncsi vagy mit sikerült összehoznunk és nem akarsz lemaradni róla, akkor kövess minket Facebookon, kattints!

Ne maradj le írásainkról!

Ne maradj le írásainkról!

Add meg neves és e-mail címed és mi értesítőt küldünk Neked legfrissebb írásainkról.

Sikerült! Hamarosan jelentkezünk.